Kalėdinės eglutės žaisliukų vagilės sulaukė teismo sprendimo

Parašyta: 2016-02-10 | Kategorija: Naujienos, Policija, Teismas |

 foto2

 

2015 m. gruodžio 27 d., apie 15.30 val., Bažnyčios gatvėje, Vievyje, vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuota, kaip dvi moterys nukabina nuo Kalėdinės eglutės žaisliukus, slepia juos po striukėmis ir neskubėdamos pasišalina.

Vaizdo stebėjimo kamerų pagalba Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai greit nustatė svetimo turto pagrobėjas. Paaiškėjo, kad abi moterys yra Vievio gyventojos ir gerai žinomos policijos pareigūnams. Viena iš jų 34 metų, 10 kartų bausta administracine tvarka, iš jų 3 kartus už nedidelį chuliganizmą, 2 kartus už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje. Antroji 26 metų moteris, 7 kartus bausta administracine tvarka, iš jų 3 kartus už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje, 2 kartus už smulkaus svetimo turto pagrobimą.

Trakų rajono apylinkės teismas 2016 m. sausio 27 d. priėmė nutarimą ir pripažino abi Vievio gyventojas kaltomis, padarius administracinį teisės pažeidimą, numatytą Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 50 str. (Smulkus svetimo turto pagrobimas).  Abiems moterims teismas skyrė po 90 eurų baudą.

Nutarimas per 20 dienų gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui.

 

Vilniaus aps. VPK Elektrėnų PK


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite