Trakiškiai originaliai paminėjo Vasario 16-ąją – į gyvą žodį LIETUVA sustojo 111 žmonių

Parašyta: 2016-02-23 | Kategorija: Naujienos, Renginiai, Seimas, Trakai |

DJI_0955

Šiandien Trakų pilis originaliai pasipuošė – Vasario 16-osios proga čia įvyko akcija „Gyvas žodis LIETUVA“. Trakiškiai labai aktyviai rinkosi į renginį ir sustojo į gyvą žodį LIETUVA. Akcijoje dalyvavo 111 žmonių.
Renginio iniciatorė LR Seimo narė Dangutė Mikutienė nuoširdžiai džiaugėsi, kad tiek daug trakiškių atėjo ir jie visi kartu galėjo įsiamžinti nuotraukoje iš viršaus.
„Šiandien vieningai sustojome į gyvą žodį LIETUVA. Labai džiaugiuosi, kad tiek daug trakiečių dalyvavo akcijoje. Juk vienybė ir buvimas kartu Vasario 16-ąją ir yra svarbiausi. Nuoširdžiai dėkoju jaunimui, trakiečiams, Trakų istorijos muziejui, Trakų senjorų klubui, Trakų krašto moterų veiklos centrui, Jungtinei kaimų bendruomenei „Bražuoliečiai“, kurie kitaip paminėjo Vasario 16-ąją“, – kalbėjo akcijos iniciatorė.
Mintis tokią akciją suorganizuoti ir Trakuose kilo LR Seimo narei Dangutei Mikutienei, o ją palaikė ir organizuoti ėmėsi Darbo partijos Trakų rajono skyriaus nariai ir Jaunimo organizacijos DARBAS Trakų skyriaus nariai. Pasak jų, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną būtina paminėti vieningai ir originaliai, o ši akcija – puiki išraiška tai padaryti visiems kartu.
Akciją „GYVAS ŽODIS LIETUVA“ rėmė: Trakų rajono laik­raštis „Galvė“, internetinis, informacinis portalas www.trakietis.lt.

 

DJI_0980


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite