Meilės laiškai skleidė jaukumą ir šilumą

Parašyta: 2016-05-04 | Kategorija: Kultūra, Lentvaris, Naujienos, Trakai |

Ciurlionis-Kymantaite„Buvo taip gražu, jauku, kad vos neapsiverkiau“, – sakė trakietė Austra Zapolskienė, stebėjusi Trakų Karališkojo teatro renginį „Meilės laiškai“, vykusį Trakų kultūros rūmuose balandžio 29 dieną.

Meilės laiškus vienas kitam skaitė Trakų Karališkojo teatro aktoriai, vaidinę Sofiją Čiurlionienę –Kymantaitę (Justina Bendinskytė) ir Mikalojų Konstantiną Čiurlionį (Robertas Čuta). Renginyje šoko ir Trakų kultūros rūmų šokių kolektyvo „Gija“ šokėjai, o kadangi pagal režisūrinį sumanymą veiksmo vieta buvo kavinė, Karališkojo teatro aktoriai (Giedrius Jakubauskas ir Tomas Antanavičius) vaidino ir padavėjus.

„Scenografijos požiūriu puikiai „kavinę“ surengė Trakų kultūros rūmų dalininkė Aušra Venskutonienė“, – sakė Trakų Karališkojo teatro režisierius R. Čuta.  Renginio „kavinėje“ taip pat dainavo ir Karolina Kastinevičiūtė, Aurimas Liudvinovičius, Vytautas Grinevičius, grupė M.I.N.T.

Kaip sakė Trakų kultūros rūmų direktorius Edvard Keizik:“ Iš tikrųjų renginys buvo jaukus ir šiltas, aš džiaugiausi nauja Karališkojo teatro iniciatyva rengti poezijos spektaklius“.

 Pasak Trakų Karališkojo teatro režisieriaus R. Čutos, tai buvo, renginys, kuriame buvo bandoma pateikti kitokį, ne visai į tradicinius teatro scenos rėmus telpantį turinį.

Trakų kultūros rūmų informacija

Aleksandro Aziulevičiaus nuotraukos.

Renginį papuošė Trakų kultūros rūmų šokių kolektyvo „Gija“ šokėjai

Renginį papuošė Trakų kultūros rūmų šokių kolektyvo „Gija“ šokėjai


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite