Adovakatai Vilniuje: puiki paslaugų kokybė už optimalią kainą

Parašyta: 2018-01-03 | Kategorija: Naujienos, pagalba, Teismas |

Advokatų paslaugos yra reikalingos sprendžiant įvairius teisminius ginčus. Jie atstovauja šalis, yra gynėjai teisme.  Ši profesija itin atsakinga, reikalaujanti specialaus išsilavinimo bei nuolatinio tobulinimosi. Tik pakankamai išsilavinęs, savo darbui atsidavęs advokatas gali teikti kokybiškas, aukšto lygio paslaugas. Būtent tokie ir yra advokatai Vilniuje.

Svarbu pabrėžti, jog advokato uždavinys – padėti savo klientui, ginti jo teises. Ši profesija yra labai atsakinga bei prestižinė, nes siejama su Lietuvos Respublikos Konstitucijoje įtvirtinta teise į gynybą bei teise turėti advokatą. Advokatai sostinėje yra aukščiausio lygio profesionalai, kurie savo teikiamų paslaugų kartelę yra užkėlę itin aukštai. Puikią paslaugų kokybę lemia ne tik tai, kad teikiame paslaugas sostinėje, bet ir tai, jog Vilniuje gyvena daugiausia žmonių ir čia įsikūrę daug vietinių bei tarptautinių bendrovių. Pagal 2016 metų duomenis į praktikuojančių advokatų sąrašą buvo įrašyta daugiau nei 2000 advokatų. Daugiau negu pusė iš jų paslaugas teikė būtent sostinėje.

Advokatų skirstymas

Šios profesijos atstovai gali būti skirstomi įvairiai: pagal laimėtų bylų skaičių, teisės sritis, moralę ir pan. Klientai labiausiai vertina tuos advokatus, kurie yra laimėję daugiausia bylų. Tai byloja, kad jais galima pasitikėti. Būtent laimėtų bylų skaičius lemia advokato žinomumą, populiarumą ir įvaizdį visuomenėje. Akivaizdu, kad kuo daugiau bylų konkretus advokatas yra laimėjęs, tuo daugiau klientų jis turi.

Advokato profesijos atstovams keliami itin aukšti moralės, etikos, reputacijos bei kvalifikacijos reikalavimai. Advokatų reputacijai keliami Advokatūros įstatyme nustatyti reikalavimai. Jie privalo laikytis Advokatų etikos kodekso nuostatų,  kur pabrėžiama, jog šios profesijos atstovai turi pasižymėti aukštu moraliniu profesiniu elgesiu.

Renkantis advokatą visuomet reikia įvertinti bei atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:

Ar Jums reikalingas advokatas nestandartinėms, labai sudėtingoms byloms. Jeigu taip, tuomet turite samdyti specifinių teisės žinių konkrečioje srityje turintį, itin profesionalų advokatą.

Ar reikia paprastesnių, kasdien teikiamų teisinių paslaugų (pavyzdžiui, steigiate įmonę, reikia teismo leidimo norintparduoti tamtikrą turtą, skyrybų bendru sutarimu atveju ir kt.)

Paslaugų pobūdis bei sudėtingumas lemia ir jų kainą. Akivaizdu, kad skyrybų bendru sutarimu atveju advokato paslaugų įkainis bus kur kas mažesnis nei kokios nors sudėtingos, netradicinės bylos atveju. Taip yra dėl to, kad paprastas, kasdienes teisines paslaugas gali suteikti platesnis advokatų ratas, todėl žmonės turi didesnį pasirinkimą, į ką kreiptis.

Jeigu Jums reikia teisinių konsultacijų, advokatai Vilniuje yra Jūsų paslaugoms.

 


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite