Elektrėnų rajono gyventojai aktyviai naudojasi Trakų ligoninės Akušerijos-ginekologijos skyriaus teikiamomis paslaugomis – šiais metais pasveikintas 100-asis ligoninėje gimęs kūdikis iš Elektrėnų miesto

Parašyta: 2019-05-14 | Kategorija: Naujienos, Savivaldybė |

Iš kairės: Trakų r. savivaldybės administracijos merės pavaduotoja Marija Puč, mamytė Dovilė Brazienė, VšĮ Trakų ligoninės direktorius Antanas Česnulevičius

Šių metų gegužės 6 d. VšĮ Trakų ligoninėje gimė 100-asis šiais metais kūdikis. Naujagimį ir iš Elektrėnų į Trakus gimdyti atvykusią mamytę Dovilę Brazienę ta proga pasveikino Trakų rajono savivaldybės administracijos merės pavaduotoja Marija Puč ir VšĮ Trakų ligoninės direktorius Antanas Česnulevičius. Sveikinant buvo įteiktos gėlės, šiltas apklotėlis mažyliui ir Trakų rajono savivaldybės mažylių mamytėms skirta „Šeimos knygą“. Šio gražaus leidinio autorė – trakietė, Lolita Piličiauskaitė, perteikusi savo patirtį jauniems tėveliams inovatyvia muzikine ir žodine forma.

Dovilė džiaugėsi puikiomis sąlygomis gimdyvėms ir profesionaliu, nuoširdžiu medikų darbu bei priežiūra. Vakaris – antrasis sūnus Dovilės šeimoje. Vyresnysis penkiametis sūnus Justinas taip pat yra gimęs Trakų ligoninėje. Įdomu tai, kad vos pasveikinus Vakarį ir jo mamytę, ligoninėje gimė ir 101-asis kūdikis Paulius!

VšĮ Trakų ligoninėje sudarytos išskirtinės sąlygos ne tik gimdyvėms, bet ir jų šeimos nariams. Vienvietėse palatose mamytės puikiai jaučiasi, apsuptos ir savo artimųjų, ir puikių profesionalų. Akušerijos-ginekologijos skyrius modernizuotas pagal bendradarbiavimo su Šveicarija programą, taikant geriausią šios šalies medicininę praktiką. Čia dirbama su itin modernia aparatūra, sudarytos puikios sąlygos medikams ir mamytėms su naujagimiais.

Skyriaus medikai visada pasirengę parodyti palatas, papasakoti apie pasiruošimą sutikti mažylį, suteikti visą dominančią informaciją.

Džiaugiamės galėdami padėti sulaukti ir Elektrėnų rajono gyventojams džiugiausio įvykio – kūdikio gimimo ir dėkojame Elektrėnų medikams už glaudų bendradarbiavimą.

 

Antanas ČESNULEVIČIUS, VšĮ Trakų ligoninės direktorius

 


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite