AB „Stalių gaminiai“ – medienos apdirbimo ekspertai, verti jūsų pasitikėjimo

Parašyta: 2021-06-07 | Kategorija: Naujienos, Skelbimai |

PR

 

Šiandien, nesvarbu, apie kokį sritį bekalbėtume, klientas turi plačią pasirinkimo laisvę paslaugos teikėjų atžvilgiu. Viena vertus, tai pareikalauja daugiau laiko ir pastangų renkantis (griebti pirmą variantą visada paprasčiau), tačiau, logiškai mąstant, platesnis paslaugų teikėjų ratas leidžia rasti tą variantą, kurio aptarnavimo proceso kokybė bei galutinis rezultatas atitinka, o kartais net ir pranoksta lūkesčius. Šį kartą jūsų dėmesiui ir „teismui“ – AB „Stalių gaminiai“ – įmonė, besispecializuojanti medinių langų bei durų gamyboje. Žinant, jog mediena neapleidžia savo lyderių pozicijos namų eksterjero ir interjero srityje, tai – tema, aktuali dažnam mūsų.

Kai patirtis dera su šiuolaikinėmis inovacijomis

Tikriausiai kiekvienas esate girdėję posakį, jog kažkas „užmigo ant laurų“. Ilgametė visose srityse, o, savaime suprantama, ir medienos apdirbimo, yra tikra vertybė, tačiau neretai pasitaiko apmaudžių situacijų, kai staliai – savo srities asai – yra tie išlepinti klientų dėmesio, jog nemato reikalo bandyti  savo atliekamą darbą įnešti kokių nors naujovių. Atrodo, jei klientams gerai taip, kaip yra, kam gaišti laiką ir ieškoti galimybių, kaip galutinį produktą, šiuo atveju – medines duris bei langus – dar labiau patobulinti. AB „Stalių gaminiai“ kolektyvas, nors ir besididžiuojantis savo ilgamete darbo patirtimi (įmonė veiklos pradžią skaičiuoja jau nuo 1974-ųjų metų), užsisėdėjimui vienoje vietoje profesine prasme savo griežtą „ne“. Įmonės veikla grindžiama principu, jog profesinę patirtį būtina derinti su moderniausiomis šiuolaikinėmis technologijomis. Tik toks požiūris gali lemti produkto kokybę.

AB „Stalių gaminiai“ gaminami mediniai durys ir langai randa vietą ne tik išrankiausių Lietuvos pirkėjų namuose, bet ir kitose šalyse. Žinant, su kokia aršia konkurencija medienos apdirbimo srityje tenka susidurti, tai neabejotinai yra vienas puikiausių įrodymų, jog įmonė ir jos darbuotojai, atlikdami savo tiesioginį darbą, žengia tinkama kryptimi.

AB „Stalių gaminiai“, kaip ir kiekvienas verslo subjektas, savo atliekama veikla yra suinteresuotas gauti pelną. Tačiau savanaudiški tikslai neužgožia orientacijos į tvaraus verslo vystymą. Nors mediena – viena natūraliausių žaliavų, kurią tik galima rasti, tačiau galutiniam produkto „draugiškumui“ aplinkos atžvilgiu daug įtakos turi ir kitos naudojamos medžiagos bei procesai, nuo kurių neatsiejama medinių produktų gamyba. AB „Stalių gaminiai“ stengiasi, jog visi papildomi produktai, pavyzdžiui, klijai, dažai, lakas ir kita, būtų kiek įmanoma natūralesnės sudėties, nekenkiančios nei gamtai, nei žmogaus organizmui.

Mediniai langai ir durys: ką gali pasiūlyti AB „Stalių gaminiai“?

Jei šiuo metu kaip tik esate pasinėrę į statybų ar remonto įkarštį, galbūt jau spėjote susipažinti su galima langų bei durų įvairove ir šių gamybos žaliavų alternatyvomis. Tik įvertinus kiekvienos medžiagos privalumus bei trūkumus, galėsite priimti objektyviausiomis priežastis grįstą sprendimą, kokias duris bei langus rinktis. Vis dažniau žmonių atsisako modernesnių, neįprastesnių sprendimų ir savo namų eksterjerą bei interjerą patiki medienai. O prieš keliolika metų atrodė, jog tai – žaliavai, kuriai gresia prarasti savo populiarumą…

Jei nusprendėte, jog jums reikalingi mediniai langai ar durys, drąsiai kreipkitės į AB „Stalių gaminiai“ meistrus, kurie yra pasiruošę įgyvendinti pačias įvairiausias jūsų idėjas, nesvarbu, ar tai būtų standartiniai, ar nestandartiniai, pagal individualų užsakymą gaminami produktai. Jei jūsų name ar kitos paskirties pastate įprasti langai tiesiog nesižiūrėtų, galbūt tiktų kitas sprendimas: euro ar angliško profilio langai? Durų įvairovė taip pat plati: tradicinės, suveriamos, balkono, terasinės, sulankstomos, angliško profilio.

AB  „Stalių gaminiai“ išpildys net pačius reikliausius lūkesčius kokybės bei estetikos atžvilgiu!

Visą produkciją rasite čia: staliugaminiai.lt


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite