Kokia kosmetika tinkama naudoti kiekvienam?

Parašyta: 2021-07-12 | Kategorija: Naujienos, Skelbimai |

PR

 

Dabartinėje rinkoje prekių asortimentas yra labai platus. Makiažo parduotuvių klientams sudėtinga atsirinkti, kas jų odai, plaukams būtų naudinga, pasižymėtų mažesniu šalutinių reakcijų pasireiškimo dažniu, dėl to klientų lūkesčių įvertinimas yra svarbus klientų aptarnavimo sferoje. Šiomis dienomis siekiama suvokti klientų supratimą apie natūralią kosmetiką, norima ištirti, kas jų nuomone yra vertinama, kokie produktų įsigijimo privalumai ir trūkumai. 

Žmonių domėjimasis savo sveikata ir natūralumu įgauna vis didesnę svarbą. Biologiškai aktyvūs augalų ekstraktai naudojami kosmetikos gamyboje, nes jie palyginus su cheminėmis medžiagomis sukelia mažiau šalutinių reiškinių. Gamintojų nurodomi natūralios kosmetikos privalumai skatina žmones domėtis šia produkcija. Lūpų dažai, tušas, presuota pudra ir kita kosmetika ne tik padeda daugeliui moterų išryškinti veido bruožus ir pasijusti gražesnėmis, kartais gali sukelti šalutinių/alerginių reakcijų, dėl to reikia atsakingai rinktis, kokias grožio priemones dedame ant savo veido. 

Svarbu paminėti ir natūralumą, makiažo ingredientus, nes reikia nepamiršti, jog žmogaus oda linkusi senti, o jei oda rūpinamės netinkamai – senėjimo pasekmės pamatomos daug greičiau, nei turėtų. Nors ir žinoma, jog augalas nesukelia pavojaus sveikatai, tačiau panaudojant skirtingais tikslais bei sąlygomis, augalo žalingas poveikis sveikatai nėra žinomas.  NYX Professional Makeup kosmetika yra  viena iš nedaugelio kompanijų, kuri specializuojasi tik dekoratyvinės kosmetikos gamyboje. Kai konkurentai kuria odos, plaukų priežiūros produktus, kvepalus ir netgi aksesuarus jie lieka ištikima savo principams ir visą dėmesį telkia į kokybiškos kosmetikos, skirtos mados žinovams, kūrimą. Nyx Professional Makeup kosmetikos produkcija yra etiška ir draugiška veganams – ją sertifikuoja gyvūnų teisių organizacija PETA. Saviraiška niekada nėra filtruojama, nes ją sudaro tik turtingiausi pigmentai, ilgai išliekančios formulės ir beribis spalvų ir atspalvių asortimentas. Nyx Professional Makeup siūlo platų veganinės formulės produktų pasirinkimą ir didžiuojasi tuo, kad yra cruelty-free. Jūsų individualumą ir charakterį švenčia, o ryškioji pusė visada yra teisinga. 


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite