Prasidėjus karščiams: kokį ventiliatorių rinktis?

Parašyta: 2021-07-27 | Kategorija: Naujienos, Skelbimai |

PR

Vasara stebina vis karštesniais orais, prie kurių nesame visiškai pripratę, todėl ieškoti, kaip atsivėsinti tampa mūsų kasdienybės dalimi. Vieni vyksta prie ežerų, mėgaujasi šaltais gėrimais, dar kiti vėdina patalpas, kuriose praleidžia daugiausiai laiko. Temperatūrai pasiekus aukštumas, atidarytas langas visgi nelabai gelbėja, todėl investuojame į ventiliatorius. Kaipgi išsirinkti sau tinkamą?

Triukšmo lygis

Pergalvokite visas smulkmenas – ar ventiliatorių statysite savo miegamajame, ar jis tik iš esmės reikalingas dieną virtuvėje? Pirmu atveju, tikrai ieškokite tyliau dirbančio prietaiso, nes išspręstą karščio problemą pakeis nauja triukšmo problema ir pirkinys tik suerzins. Kita vertus, jei ventiliatorius Jums reikalingas virtuvėje ar kitoje patalpoje, kurioje nemažai kasdienio triukšmo, pernelyg nepergyvenkite ir į garso specifikas nekreipkite tiek dėmesio.

Galingumas

Kokio dydžio yra patalpa, kurioje Jums reikės šio prietaiso? Jei kambarys gana didelis, rinkitės galingesnį ventiliatorių su stovu arba bokštinio tipo prietaisą. Taip gaivesnio oro srovė užpildys visą patalpą bei maloniai nustebins vėsuma Jūsų ūgio lygyje. Mažiau galingą ventiliatorių pirkite tokiu atveju, jeigu jo reikės mažesniame darbo kambaryje ar ofise. Juk kam leisti pinigus brangesniam įrenginiui, kai poreikius gali patenkinti paprastesnis, ne toks įmantrus variantas.

Papildomos funkcijos

Tikrai galite išleisti ventiliatoriui ir daugiau – didesnė tikimybė, kad gausite daugiau funkcijų turintį daiktą. Pavyzdžiui, miegamajame toks pasirinkimas tikrai pravers: ventiliatorius su laikmačiu ir nuotoliniu valdymo pulteliu yra puikus variantas. Juk nereiks keltis naktį, kad prietaisą išjungti – nustačius reikiamą valandų skaičių, galėsite ramiai ilsėtis ir negalvoti apie papildomas problemas. Dieną beskubant ir pamiršus prietaisą išjungti, dėl visa ko nustačius veikimo laiką, jis tai padarys pats už Jus.

Išvaizda

Tikrai normalu apgalvoti ir tai, ar naujas daiktas gražiai atrodys mūsų interjere. Renkantis tokį prietaisą estetiškiausiai atrodo juodi vienetai, ypač puikiai – bokštiniai ventiliatoriai, o, pavyzdžiui, įrenginį su stovu tiek sandėliuoti, tiek pastatyti, kad atrodytų puikiai yra šiek tiek sunkiau. Jie vizualiai užima nemažai vietos. Maži balti ventiliatoriai puikiai tiks prie minimalistinio dizaino atmosferos ofise ir, svarbiausia, atliks praktinę paskirtį.


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite