Šuns maistas: sausas ar konservais? Atsako veterinaras

Parašyta: 2021-11-23 | Kategorija: Naujienos, Trakai |

Norite, kad jūsų šuo visada būtų laimingas? Tokiu atveju labai svarbu pasirūpinti, kad kasdien jo valgomas maistas būtų pačios geriausios kokybės. Žinoma, šiuo metu maisto pasiūla yra tokia plati, kad ne visada paprasta rasti tinkamiausią.

Pirmiausia reikalinga patikima prekybos vieta. Geriausias pasirinkimas tiems, kuriems reikalinga itin plati pasiūla, yra https://vetke.lt/.

Čia Jūsų laukia ne tik gera produkcija, tačiau ir specialisto patarimai, kurie gali padėti rasti tinkamiausią maistą. Apie tai kalbamės su veterinaru, kuris teigia, kad kokybė yra svarbu.

Tinkama prekybos vieta

Pirmiausia labai svarbus geras maistas, kad ir kokio jis pavidalo būtų. Siūlome rinktis tokią prekybos vietą, kuri siūlo ne tik maisto gaminius, tačiau ir kitas priemones gyvūnui. Tuomet patogu, kad viską, ko reikia, galima rasti vienoje vietoje, tad pirkimas tampa paprastesnis.

Dėl maisto pasirinkimo visada verta tartis su veterinarais. Jeigu šiuo metu planuojamas apsilankymas – būtinai paklauskite apie maistą, kuris labiausiai tinka Jūsų gyvūnui“,- pasakoja veterinaras.

Svarbiausia yra sudėtis

Kad ir koks maistas Jums atrodo geriausias – svarbiausia skaityti sudėtį, kadangi joje yra labai daug aiškios info apie tikėtina organizmo poveikį nuolat valgant tą patį maistą. „Jeigu sudėtis Jums neatrodo aiški – visada galima pasitarti su veterinarais, kurie pasiūlys jų nuožiūrą geriausios kokybės maistą“,- pataria specialistas.

Reikia miksuoti maistą

Taip pat reikia nepamiršti miksuoti maisto, kuris suteikia galimybę Jūsų gyvūnui būti ne tik visada sočiu, tačiau ir ramiu, kad organizmui tikrai nepritrūks reikalingų medžiagų. Paprasčiausiai didesnė tikimybė, kad iš skirtingų patiekalų jis gaus ko reikia kūnui.

O ar verta duoti naminio?

Veterinaras teigia, kad šuniui geriau visai neduoti naminio maisto. Tai tarsi įpareigoja jį visada tokiu maitinti, galiausiai, ne viskas maistas, kuris tik žmogui – tiks ir šuniukui.

Jeigu gyvūnas valgys sveikai ir sočiai – jis bus laimingas. Juk kaip ir žmogui, taip ir jam – maistas yra būtinas ir jis turi būti geros kokybės, o ne tik skanus.

PR


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite