Persikraustymas – tik su pagalba. Apie lietuvių įpročius pasakoja krovėjas

Parašyta: 2022-01-11 | Kategorija: Skelbimai, Trakai |

Šiais laikais žmonės gyvena kur kas laisviau nei prieš gerus dvidešimt metų. Laisvėja ne tik bendravimas bei nenoras gyventi taip, kaip visada svajojo, tačiau taip pat ir gyvenamųjų vietų keitimas, kuris atveria galimybes išbandyti ne tik skirtingus būstus, tačiau ir miestus. Kadangi šiuo metu persikraustyti su specialistais yra gana paprasta, tai nereikalauja daug laiko, o paslauga pigi – vis daugiau lietuvių naudojasi specialistų pagalba, kuri – vien tik privalumai.

Apie tai, kodėl krovėjų paslaugos taip išpopuliarėjo Lietuvoje paskutinius kelerius metus – kalbamės su krovėju Artūru.

Kainos – mažesnės nei atrodė

Jeigu ilgus metus atrodė, kad perkraustytojai yra prabangos ženklas, juolab, kiekvienas pats gali saugiai supakuoti ir persivežti daiktus, tai žmonės šiais laikais pradėjo kur kas labiau vertinti savo laiką ir tuo pačiu daiktus, kurie yra namuose. „Mūsų paslaugos vis labiau pinga, o dėl to laimi paprastas žmogus. Daugelis pradėjęs domėtis mūsų paslaugų kainomis nustemba, kad jos – tikrai mažos. Atrodo, kad internete yra labai daug mitų, kurie trukdo pasitikėti mūsų darbais, galiausiai, palepinti save“,- pasakoja Artūras.

Žinoma, krovėjų paslaugos kinta priklausomai nuo to – kiek reikės pervežti daiktų, kokio jie tipo, koks atstumas ir panašiai. Dažniausiai gavę užklausą specialistai paruošia sąmatą, kuri padeda galimam klientui paprasčiau įvertinti savo poreikius ir galimybes. Džiugu, kad vis daugiau žmonių vertina savo laiką ir samdo tuos, kurie yra savo sferos specialistai.

Saugus kraustymasis reikalauja žinių

Persikraustymas – tai ne tik daiktų pervežimas. Pirmiausia – tai yra sistema, kuri reikalauja logikos. Jeigu norisi, kad didelio kiekių daiktų pervežimas ir dėliojimas į dėžes, kurios dažniausiai trunka bent jau savaitę būtų kur kas paprastesnis – reikalingas planas, kuris padeda tinkamai surūšiuoti daiktus.

Mes turime daug įvairių metodikų ir dažniausiai pateikiame kelias galimas alternatyvas savo klientams. Tai yra lipdukai, kurie padeda paprasčiau rūšiuoti daiktus, žymėjimai ant dėžių, specialūs planai kompiuteriuose ir panašiai. Visa tai padeda kur kas greičiau rasti net ir mažiausių smulkmeną dėžėje“,- atvirauja Artūras.

Natūralu, kad dažniausiai persikraustymas ir sukelia erzulį vien dėl to, kad nepavyksta reikalingų daiktų rasti, kai jų reikia. Tuomet su specialistais – viskas kur kas paprasčiau.

Sudėtingų krovinių vežimas

Specialistų paslaugos labai dažnai reikalingos ir tuomet, kai reikia pervežti sunkius, sudėtingus krovinius. Pavyzdžiui, pianinus, buitinę techniką. Tuomet svarbi ne tik tinkama transporto priemonė, kurioje daiktai bus vežami saugiai, tačiau taip pat ir tinkamas pakavimas, kuris reikalauja žinių.

Mūsų specialistai yra apmokyti – kai reikia saugiai pervežti didelius daiktus. Ypač – kaip juos atnešti iki krovininės transporto priemonės. Jeigu laiptinė yra maža – kyla grėsmė, kad daiktas gali būti subraižomas. Štai todėl mes pirmiausia kuriame planus, o tik tada – darome darbus“.

Specialistų – daug. O kurie geriausi?

Geros savo sferos specialistas – puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris nori, kad jo gyvenimas būtų lengvesnis. Ir tuomet, kai Jums svarbios perkraustymo paslaugos – geriausia samdyti tuos, kurie gali darbus atlikti puikiai, taip, kaip reikia. Svarbiausia tartis su tais, kurie paslaugas teikia legaliai. Taip pat įsiskaityti į sutartis, kuriose yra patys svarbiausi niuansai apimtys paslaugų teikimą ir kainoraščius, kurie dažniausiai nurodomi labai detaliai.

 


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite