Trakų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje – geriausia Vilniaus regiono bibliotekininkų komanda

Parašyta: 2022-12-01 | Kategorija: Kultūra, Naujienos, Savivaldybė, Trakai |

Lapkričio 29 dieną Širvintų rajono savivaldybės Igno Šeiniaus viešojoje bibliotekoje apdovanojant Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos organizuojamo konkurso „Riešutas“ laureatus, tarp jų išvydome ir Trakų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos darbuotojus.

Trakų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Danguolė Banevičienė (trečia iš kairės) su nugalėjusia Suaugusių vartotojų skyriaus komanda (iš kairės): Irena Jociene, Akvile Narbutiene, skyriaus vedėja Edita Loiba

Šis konkursas surengtas jau septintą kartą, jame kasmet dalyvauja bibliotekininkai iš Alytaus ir Vilniaus apskričių viešųjų bibliotekų. Konkurso metu Vilniaus regiono bibliotekų taryba išrenka geriausią metų bibliotekininką, bibliotekos vadovą ir bibliotekos komandą.
Geriausia Vilniaus regiono bibliotekininkų komanda šiemet tapo Trakų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Suaugusių vartotojų skyrius. Pranešama, kad jam „apdovanojimas skirtas už įvairiapusį kultūrinės veiklos inicijavimą ir įgyvendinimą, inovatyvių technologijų plėtojimą ir pristatymą bendruomenei, turiningo laisvalaikio organizavimą, atmintinų, reikšmingų Lietuvai datų minėjimą, lietuviškumo ir daugiatautiškumo puoselėjimą“. Komandai buvo įteikta statulėlė, diplomas ir dovanėlė.
Didžiuodamiesi puikiais bib­liotekos kolektyvo pasiekimais, sveikiname jį ir dėkojame už sutelktą, kryptingą bendradarbiavimą bei nuoširdų darbą.

Trakų rajono savivaldybės informacija


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite