Aukštadvario bendruomenės virta sriuba ir ruginė duona – pavasarinei mugei „Pagal Jurgį ir Jurginas“

Parašyta: 2023-04-27 | Kategorija: Aukštadvaris, Kultūra, Naujienos, Renginiai, Seniūnijos, Trakai |

Balandžio 22 d. Aukštadvario turgaus aikštėje šurmuliavo pavasarinė mugė „Pagal Jurgį ir Jurginas“. Nuo pat ankstaus ryto į mugę prekiauti sugužėjo prekeiviai.

Miestelio gyventojai ir atvykę svečiai galėjo įsigyti vaiskrūmių, vaismedžių, sodinukų, gėlių, naminių maisto produktų, rankdarbių, meno kūrinių. Į mugę atvyko ir Lietuvos Respublikos Seimo narys Kęstutis Vilkauskas.

Scenoje, kurią papuošė mokyklos-darželio „Gandriukas“ auklėtinių surengta rankdarbių paroda, sveikinosi ir renginį vedė Rita Balsevičiūtė ir Aleksandras Vasiliauskas. Žemę atrakinti padėjo Aukštadvario vyresniųjų liaudiškų šokių grupė „NAVA“, scenoje skambėjo mažųjų mokyklos-darželio „Gandriukas“ auklėtinių dainos, Grendavės vokalinis moterų ansamblis „Versmė“ bei Aukštadvario bendruomenės ansamblis.

Šventės metu dalyviai buvo vaišinami Aukštadvario bendruomenės virta sriuba ir rugine duona. Šypseną, puikią nuotaiką ir malonius įspūdžius dovanojusią mugę organizavo Trakų kultūros rūmai, Aukštadvario seniūnija, Aukštadvario bendruomenė.

Miglė Dalgedaitė,

Trakų kultūros rūmų Aukštadvario padalinio kultūrinių renginių organizatorė


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite