Trakų rajonas: žvilgsnis į ateitį kartu su žiniasklaida

Parašyta: 2023-05-26 | Kategorija: Naujienos, Renginiai, Savivaldybė, Trakai |

Susitikimo su savivaldybės vadovybe dalyviai: Agata Beliak, Jovita Sajavičienė, Silvija Bielskienė, Aušra Virvičienė, Evelina Kislych-Šochienė, Jonas Kietavičius, Andrius Šatevičius, Aleksandras Adamkavičius, Jolanta Abucevičienė, Dovilė Daudaitė,
Virginija Jacinavičiūtė, Julija Kirkilienė, Irma Stadalnykaitė, Kazimieras Šliužas, Juozas Vercinkevičius.  Sigitos Nemeikaitės nuotr.

Nuo kasdienių rūpesčių iki tęstinių projektų ir darbų, kurie išsidėsto ilgesnėje perspektyvoje, apie šiandieną, rytdieną ir nemažus iššūkius, kurių iškyla vietos savivaldai. Šios bei kitos temos buvo aptartos Trakų rajono savivaldybės vadovų susitikime su Trakų krašto žiniasklaidos atstovais.

Susitikime dalyvavo VšĮ „Vorutos“ fondo steigėjas ir Trakų rajono laikraščio „Trakų žemė“ leidėjas, vyriausiasis redaktorius Juozas Vercinkevičius, VšĮ „Vorutos“ fondo direktorė Aušra Virvičienė, „Trakų žemės“ redaktoriai Kazimieras Šliužas ir Aliaksandras Adamkavičius, Elektrėnų savivaldybės laikraščio „Elektrėnų kronika“ administracijos vadovė-redaktorė Julija Kirkilienė, redaktorės pavaduotoja Virginija Jacinavičiūtė, Elektrėnų savivaldybės laikraščio „Elektrėnų žinios“ direktorė-redaktorė Silvija Bielskienė.

Su žiniasklaidos atstovais bendravo ir savo įžvalgomis apie ekonominę, kultūrinę, socialinę savivaldybės padėtį bei ateities planus dalijosi Trakų rajono savivaldybės meras Andrius Šatevičius, vicemerai Jolanta Abucevičienė, Jonas Kietavičius, administracijos direktorė Dovilė Daudaitė, mero komandos nariai.

Rajono savivaldybės vadovai atsakė į žurnalistų klausimus, pastebėję, kad tokie susitikimai su žiniasklaidos atstovais vyko jau senokai ir išreiškė viltį, kad jie sugrįš ir taps nuolatiniai. Tikimasi, kad sistemingas bendravimas bus naudingas, siekiant krašto ir gyventojų gerovės, geresnės komunikacijos, informuojant apie savivaldos veiklą bei pokyčius.

Rajono vadovai įsiklausė į VšĮ „Vorutos“ fondo steigėjo ir Trakų rajono laikraščio „Trakų žemė“ leidėjo, vyriausiojo redaktoriaus J. Vercinkevičiaus pasiūlymą įprasminti Trakų savivaldos 600 metų sukaktį, pabrėžiant jos svarbą ir reikšmę istorijai. Buvo aptarti kiti žurnalistų siūlymai, pasikeista nuomonėmis.

J. Vercinkevičius susitikimo proga merui A. Šatevičiui ir Ryšių su visuomene skyriaus vedėjai Agatai Beliak įteikė įrištus Lietuvos istorijos žurnalo „Voruta“ ir „Trakų žemės“ komplektus.

„Trakų žemės“ informacija


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite